WELCOME TO IKHRAH.COM
"Ayang Nampak Manis Betul Bila Bertudung Labuh"

 

Husband aku bukannya kisah pun aku pakai tudung jenis apa...hmmm

 


Nak cerita sikit pasal sis Jannah (bukan nama sebenar)...

 

Dia pelanggan tetap saya...

 

Peminat setia koleksi KHIMAR KHADEEJA yang saya jual sampai kerap repeat order untuk bermacam - macam warna...

 

Rasa bangga sekejap..

 

Rasa pelik pun ada..dalam hati tertanya-tanya, kenapa sis ni suka sangat dengan koleksi KHIMAR KHADEEJA ni...?

 

Tanpa buang masa, sebagai seller yang prihatin (padahal nak 'membawang'), saya pun bertindak ala-ala agen penyiasat 007 untuk menyiasat perkara sebenar..

 

 

 



Sis Jannah cerita pada saya, dia cerita :


"Sebagai seorang wanita yang normal, aku memang suka beli tudung.

 

Kalau nampak iklan promosi mana-mana jenama tudung.

 

Mesti aku akan jadi teruja nak beli dan cuba.

 

Sekali tengok terus rasa berkenan nak beli sebab rasa tudung itu nampak cantik.

 

Tapi, yang sedihnya. Setiap kali aku beli tudung baru, husband aku tak pernah kisah pun aku beli kat mana tudung ini.

 

Sebab dia tak pernah tanya pun sebab tak perasan yang isteri dia pakai tudung baru. Sedih betul rasa hati ni... isk isk isk..

 

Sampailah satu hari, aku google nak cari tudung labuh bidang besar, saje je nak ubah penampilan ..orang kata dh sampai seru nak tutup aurat dengan sempurna..hehe..

 

Google punya google..tiba - tiba terjumpa page www.ikhrah.com ...  

 

Aku cuba beli sehelai & pakai KHIMAR KHADEEJA yang dijual dalam website ni...

 


 

Lepas pakai tudung ini, pertama kali husband aku puji :

“Ayang nampak manis dan sangat cantik macam malam pertama kita kahwin lepas pakai KHIMAR KHADEEJA ni, nampak mcm isteri yang solehah je buatkan abang rasa mcm jatuh cinta sekali lagi..sejuk hati tengok”.


Waktu suami aku puji, memang rasa teruja. Tak sia-sia nampaknya aku cuba try beli KHIMAR KHADEEJA ini sehelai dulu..

 

Lepas tu, memang tak cari tudung lain dah...

 

Terus aku melekat kat website www.ikhrah.com ini... rasa nak beli tudung je terus masuk website ni...

 

Sedar tak sedar... dah cukup semua koleksi 6 warna istimewa KHIMAR KHADEEJA

 

 

 

Yang paling best tu..husband pun tak marah aku shopping tudung & baju kat sini tiap- tiap bulan...hehe

 

Memang rasa nak terbang bila suami puji, tambah lagi dah lama tak dengar pujian sang suami sejak usia perkahwinan kami cecah 8 tahun dengan sudah ada anak tiga.

 

Pakai tudung ini memang buatkan aku rasa best, tambah kali suami kerap puji sejak kami keluar bersama bila aku pakai tudung ini..

 

Aku bukannya recommend apa pun, cuma nak kongsi apa yang aku rasa sejak mula menikmati kebahagiaan rumahtangga lepas pakai KHIMAR KHADEEJA ini.

 

Masing-masing faham kan, bukan senang nak dengar suami puji isteri seikhlas hati (bukan sebab nak jaga hati isteri semata).

 

Bila tengok muka suami yang teruja , memang hari-hari aku rasa semangat nak pakai tudung ini dan buat koleksi.

 

Kalau ada promosi memang akulah orang pertama yang cepat-cepat nak “grab” promosi KHIMAR KHADEEJA ini.

 

Memang meningkatkan keyakinan diri aku di depan suami bila bergaya pakai KHIMAR KHADEEJA ini yang membuatkan aku tak lagi rasa rendah diri dan menjadi seorang wanita sejati yang berkeyakinan tinggi.

 

 


 

 

Amacam, ada yang teringin nak jadi macam Sis Jannah tak?

 

Kalau anda nak cuba KHIMAR KHADEEJA ini, habaq mai cepat.

 

MASALAH BESAR sekarang, stok tudung dalam tangan saya tinggal kurang 100 unit je.


Atau klik sini untuk direct Whatsapp :