WELCOME TO IKHRAH ONLINE FASHION BOUTIQE
New Products! Dermags Skin Care Available Here!
RM79.00
Exclusive Serum Jeragat Avery
1 reviews
Price RM79.00
Brand AVERY
Availability 91
Quantity
Description
Highlight
  • Serum Berbentuk Gel
  • Sesuai Digunakan Untuk Lelaki & Wanita Seawal Usia 16 Tahun
  • Mengatasi Masalah JERAGAT dimuka &/atau di mana-mana bahagian kulit
  • Memudar dan menghilangkan jeragat dengan berkesan
  • Meratakan tona kuliit muka
  • Melindungi kulit dari sinaran matahari
  • Memberi kelembapan yg berpanjangan
  • Merawat dan memelihara tekstur kulit
  • Kuantiti: 30ml untuk kegunaan sebulan
  • Nombor kelulusan KKM: NOT190104750K

 

 

BARU! Exclusive Serum Jeragat AVERY

 

 

 

 

BARU! Exclusive Serum Jeragat AVERY

 

 

Serum Hapus Jeragat AVERY

 

Formula Serum Terbaru Bertindak Membantu Dengan Berkesan Untuk Memudarkan & Hilangkan Jeragat

 

Berkesan memudarkan & menghapuskan JERAGAT dengan pantas.

 

Tanpa kesan sampingan.

 

 

Kuantiti 30ml Untuk Kegunaan hampir 2 Bulan.

 

 

 

Diiktiraf KKM (Nombor kelulusan KKM: NOT190104750K) & Selamat Digunakan Untuk Semua Jenis kulit termasuk kulit jenis sensitif

 

 

 


 

 

CIRI - CIRI TERBAIK SERUM JERAGAT AVERY

 

 

 

AVERY SERUM bukan seperti serum biasa, serum ini likat berbentuk gel.

 

Bukan hanya bertindak atas permukaan kulit, tetapi juga bertindak ke BAWAH LAPISAN KULIT terus pada AKAR JERAGAT.

 

Menjadikan kerja merawat jeragat menjadi LEBIH berkesan. 

 

AKAR JERAGAT dirawat supaya tidak terus merebak lebih luas dan lebih dalam.

 

Sekaligus menyebabkan jeragat yang hilang TIDAK kembali tumbuh walaupun selepas BERHENTI menggunakan AVERY SERUM.

 

 


 

KELEBIHAN AVERY SERUM

 

 

Sesuai digunakan untuk lelaki & wanita seawal usia 16 tahun

 

Mengatasi Masalah JERAGAT dimuka & atau di mana-mana bahagian kulit.

 

 

 

 


 

Selain dari masalah jeragat, SERUM JERAGAT AVERY juga sesuai untuk masalah yang lain & seumpamanya seperti:

 

 

 

 

* Mencegah kulit kering dengan memberikan kelembapan kulit yang berpanjangan

Mengurangkan keadaan kulit berminyak

Mencegah masalah tona tidak sekata

Mencegah kulit kusam & gelap dengan memberikan perlindungan maksimum kepada kulit dari sinaran matahari

Menghilangkan bintik-bintik hitam pada kulit

Mencegah & merawat jerawat

Merawat dan memelihara tekstur kulit

 

 

 


 

 

*Bahan-bahan Utama Dalam Avery Serum Jeragat*

 

 

 

 

 

1. Ekstrak Anggur

Mencerahkan warna kulit yang pudar dan tidak sekata.

Bahan ini juga terkenal untuk menghapuskan radikal bebas yg menyebabkan kedutan pada kulit 

 

 

 

2. Ekstrak Kiwi 

Mencerahkan kulit serta memulihkan bintik dan tompok hitam pada kulit akibat dari sinaran matahari dan penuaan.

Juga bagus utk menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata

 

 

 

3. Ekstrak Lemon

Mengandungi kadar antioksida tinggi yang boleh membersih dan menaikkan sinar kulit serta menegangkan kedutan kulit 

 

 

 

4. Ekstrak Aloe Vera

 

Digunakan secara meluas dalam industri kecantikan.

Ianya memberi kelembapan pada kulit dan bagus untuk menangani masalah jerawat

 

 

 

Shea Butter

Mengatasi masalah kulit kering dan berminyak.

Bahan ini amat popular dalam industri kosmetik untuk memberi kelembapan semulajadi pada kulit.

 

 

 


 

4 Langkah Asas Penjagaan Kulit Wajah

 

Cara Pakai Serum AVERY

 

 

 

 


 

 

 

 

Kami Faham, nak dapatkan kulit cantik flawless glowing pada lanjut usia ni bukan mudah kan?

 

Kita akan mengalami macam2 keadaan: 

 * Tersalah guna produk merkuri 

 * Disebabkan pemakanan yang tak sihat

 * Tiada pantang dalam pemakanan

 * Kulit tidak sesuai dengan produk tempatan mahupun drugstore watson/gurdian

 * Tidak konsisten penjagaan kulit muka

.

.

Dan banyak lagi keadaan..

 

 

 

 

JANGAN berhenti berusaha utk dapatkan treatment yg terbaik untuk kulit muka kita.

 

Kita patut kenal kulit muka kita ragamnya mcm mana since banyak produk guna kan?

 

Jadi tak salah usaha lebih sedikit dan laburkan kepada sesuatu yg membuahkan hasil.

 

 

BETUL KE BETUL??

 

 


 

 

Testimonials Produk

 

 

Lagi Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery >>> https://www.ikhrah.com/koleksi-testimoni-serum-jeragat-avery

 

 


 

 

Jadi macam mana? Masih was - was nak cuba?

 

Masih takut formula ini tak berkesan & tak berbaloi?

 

Terpulang kepada anda, kalau anda rasa selesa dengan 'peta dunia' jeragat dimuka anda

dan penampilan serta keyakinan diri tidak penting, TOLONG JANGAN BELI!

 

 

 

Kepada yang pentingkan kesihatan & kecantikan kulit wajah serta ingin menyerlahkan keyakinan & penampilan diri,

anda memang WAJIB menggunakan Serum Jeragat Avery!

 

 

 

Bukan itu sahaja...

 

 

 

"MAKA ANDA LAYAK JUGA UNTUK MENERIMA 3 BONUS EXTRA...."

(PERHATIAN! Tawaran Terhad & AKAN TAMAT pada bila- bila masa dari sekarang!)

 

 


 

BONUS #1

 

HARGA PROMOSI TERBAIK!

 

PAKEJ 1 BOTOL

RM 150 + RM10 (POSTAGE)

Harga Promosi cuma RM120 SAHAJA 

Jimat RM40

 

 

 

TETAPI NANTI DULU!

 

 

 

JIKA ANDA PILIH UNTUK PAKEJ RAWATAN UNTUK 3 BULAN

IAITU 2 BOTOL SERUM AVERY (30ml X 2)

 

 

 

POTONGAN HARGA LEBIH ISTIMEWA MENANTI ANDA!

 

 

 

PAKEJ 2 BOTOL (UNTUK 3 BULAN)

RM 300 + RM10 (POSTAGE)

Harga Promosi cuma RM195 SAHAJA 

Jimat RM115

 

 

WOW! BANYAK BETUL ANDA BOLEH BERJIMAT!

 

 


 

 

BONUS #2

 

PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA!

 

 

Sekiranya anda membuat tempahan hari ini juga, kami ada bonus tambahan untuk anda.

Sebagai tanda penghargaan, kos poslaju bernilai RM10 akan kami tanggung sepenuhnya.

Anda tidak perlu bayar tambahan untuk postage. So FREE sahaja kepada mereka yang membuat tindakan sekarang!

 
 
 
 

 

 

BONUS #3

 

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN!

 

 

Insyallah produk SERUM AVERY JERAGAT ini akan berkesan membantu masalah kesihatan yang anda hadapi sekarang. 

Oleh itu, jika anda membuat tempahan sekarang, anda akan dilindungi dengan JAMINAN PULANGAN WANG!. 

Andainya produk ini sedikit pun tidak memberi kesan kepada anda, maka kami tidak layak untuk pegang duit anda!

Anda hanya perlu kembalikan @ pos botol kosong (sebagai tanda bukti anda telah pun GUNA mengikut saranan kami) kepada kami

& kami akan pulangkan terus wang anda tanpa berlengah. 

 

 

Tawaran Sah Untuk Pembelian HARI INI!

 

 

JADI TIADA RISIKO LANGSUNG UNTUK ANDA MEMBUAT TEMPAHAN HARI INI!

 

 

 

 

 

Untuk Pembelian Secara Manual melalui Whatsapp:

Klik link LOGO DIBAWAH

 

 
Reviews (1)
view all
back
5
1 reviews
What's in the box
  • Serum Jeragat AVERY 30ml